Ekm

Okulumuzda akademik başarının arttırılmasına yönelik rehberlik servisimiz ve öğretmenlerimiz bir araya gelerek eylem planını oluşturdular. Oluşturulan eylem planı doğrultusunda öğrencilerimizin takipleri yapılmaktadır.

Ekm

Eğitim-öğretim süresince öğrenci ve öğretmenlere yönelik salgın ile ilgili okulda uyulması gereken kurallar ve tedbirlere dair bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Okulumuz "Her Kitap Bir Dünya Projesi" kapsamında okullarda okuma saatleri uygulaması gerçekleştirilmektedir. Ayrıca öğrencilerin velileri ile de okuma yapabilecekleri saatlerin ayarlanması sağlanmıştır. Okulumuz Türkçe öğretmeni tarafından okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi ve okul içerisinde okuma alanları oluşturulması planlanmıştır.

Ekm

Okulumuzda öğrenci kulüpleri oluşturulmuş ve tüm öğrenciler ilgi alanları doğrultusunda diledikleri kulüplerde görev almışlardır. Kulüp toplantıları yapılarak her grup kendi etkinlik takvimine göre ilerleyecektir.

Ekm

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri yoğun bir sınav maratonuna başladılar. Bu anlamda okulumuz, öğrencilerimizin eksiklerini tespit ederek onlara takviye ders verebilmek için detekleme ve yetiştirme kurslarını başlattı. Kurslarımız Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Türkçe, Fen Bilimleri, Yabancı Dil ve Matematik derslerinden hafta içi 15.20 ve 16.50 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Ekm

Okulumuzda okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliği temsilcileri bir araya gelerek öğrenci-veli sözleşmesi hazırladılar. Hazırlanarak kabul edilen sözleşme şu şekildedir.

Ekm

Okul brifing dosyası güncellenmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri sene başı öğretmen kurul toplantılarında alınan kararlar doğrultusunda zümre toplantılarını gerçekleştirdiler.

Ekm

Okulumuz giriş kısmında bulunan 15 Temmuz Şehitler köşesi.

OKULUMUZ; TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL PROJESİ KAPSAMINDA BEYAZ BAYRAĞA SAHİPTİR.