May

Okulumuzda bulunan Atatürk Köşemiz ve okul duvarlarımız temizlenerek bakımı yapıldı.

Nis

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde AFAD Başkanlığı koordinasyonunda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı okul düzeyinde gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda, sınıflar arası mangala, seksek ve mendik kapmaca oyunları düzenlendi. Beden Eğitimi öğretmenimiz tarafından hazırlanan yarışmalara katlım yuksekti ve çocuklarımız çok eğlendi...

Mrt

Öğrencilerimizin, Geri Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturdukları yaratıcı ürünler çok beğenildi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı, Okul Gazetemiz okul panosunda sergilendi.

Mrt

Okulumuz Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize Milli tarih ve tarih bilincini aşılamaya yönelik eğitimler verildi.

Mrt

Akademik başarı ve devamsızlık sorunu bulunan öğrencilere yönelik öğrenci aileleri ile telefon görüşmesi yapılarak veliler okula davet edilmiştir. Veliler ile yapılacaklar hakkında görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz koridorlarında müzik sokağı oluşturuldu. Öğrencilerin yoğun ilgisini çeken müzik dolu panolar okulumuza renk getirdi.

Ock

Okulumuzda, psikolojik danışman Başak ÖZKAN tarafından Aile İçi İletişim ve Çoçuğa Doğru Yaklaşım Seminerleri düzenlendi.

Ock

Öğrencilerimize mesleki tanıtım seminerleri gerçekleştirildi. Şube rehber öğretmenler tarafından verilen eğitim öğrencilerde farkındalık oluşturdu.

Ock

Okulumuz, Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu ile işbirliği yaparak karşılıklı çalışmaları yerinde inceledi.

Ock

Okulumuz bahçesinin uygun alanlarına hayvanlar için beslenme ve barınma alanları oluşturulmuştur. Yuvamızın ilk ziyaretçisi okulumuz öğrencilerinin sahiplenerek "Boncuk" ismini verdiği sevimli kedi oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz ve Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu arasında Kardeş Okul Projesi protokolü imzalanmıştır. Her iki okula da paylaşım dolu bir eğitim öğretim hayatı diliyoruz.

Ock

Tekirdağ Veli Akademisi kapsamında velilere yönelik Aile İçi İletişim konulu eğitim gerçekleştirildi