Değerler Eğitimi Projesi Raporu

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Videosu

Okul Gelişim Planı Raporu

Rehberlik İhtayaçları Belireme Anketleri (RİBA)

Sosyal Medya Hesaplarımız

Okul Gazetemizin Şubat Sayısı

Kas

Okulumuz öğrenci ve velileri için hazırlanmış olan 20 soruluk anketimize katılarak görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Katılımınız için teşekkür ederiz.

Ekm

Kazanım Değerlendirme Uygulamasında okulumuzun yedi ve sekizinci sınıflarında Türkçe, matematik ve fen bilimleri derslerinden yirmi beşer soru sorulacaktır. Her ders için uygulama süresi 40 dakika olacak ve her uygulama sonunda 10 dakikalık aralar verilecektir. Uygulama, kitapçıkta yer alan derslerin kitapçıktaki sırası takip edilerek gerçekleştirilecektir. Bu süre zarfında, soru kitapçıkları ve cevap kâğıtları sınıftan dışarı çıkarılmayacaktır.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yardımcı kaynak paketleri hazırlandı. Hazırlanan içerikte okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim kademelerinde özgün yayınlar bulunuyor.

Ekm

Yunus Emre İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine yıl boyunca yapılması planlanan rehberlik amaçlı eğitimler ve eğitim tarihleri okulumuz öğretmenleri ve rehberlik servisi tarafından karara bağlanmıştır. Alınan kararlar doğrultusunda okulumuz planlaması verilen tabloda yer almaktadır.

Ekm

Okulumuzda 2021/2022 eğitim öğretim yılı 1. dönemine ait sınav takvimi belirlendi. Takvime göre tüm sınıf seviyelerinde 1 Kasım-12 Kasım aralığında 1. sınavlar, 3 Ocak- 14 Ocak aralığında 2. sınavlar yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.